Samenwerken

Marijke-Jeroen

The only people for me are the mad ones, the ones who are mad to live, mad to talk, mad to be saved, desirous of everything at the same time, the ones who never yawn or say a commonplace thing, but burn, burn, burn like fabulous yellow roman candles exploding like spiders across the stars.

– Jack Kerouac

Wanderer’s Blues bereikt in de eerste plaats mannen en vrouwen tussen de 18 en de 44 jaar met honger naar ervaringen.  Zij die bereid zijn om af en toe uit hun comfort zone te stappen en te zoeken naar schoonheid in de natuur, cultuur, kleine dorpjes en in metropolen kunnen op Wanderer’s Blues de nodig inspiratie en motivatie vinden. Met onze focus op duurzaamheid, ethisch consumeren en aandacht voor het leefmilieu in al onze activiteiten, willen we zoveel mogelijk ogen doen openen. Reizen is voor ons immers veel meer dan louter te genieten van de natuur en cultuur, maar gaat vooral om het zorgvuldig en duurzaam omspringen met de natuurlijke en culturele rijkdommen van onze planeet. Als influencers rekenen we het dan ook tot onze taak om mensen aan te sporen tot een duurzame levensstijl.

Klik hier om onze presskit te downloaden!

Kan jij je als organisatie in deze visie herkennen? Heb je interesse om samen te werken met Wanderer’s Blues? Dat kan op verschillende manieren gaande van een review, persreis, campagne tot een advertorial. Omdat we zowel online als offline mensen trachten te inspireren om de wereld te verkennen, behoren lezingen en presentaties ook tot de mogelijkheden. Voorbeelden van presentaties zijn:

  • budgetvriendelijk reizen
  • de combinatie werken en reizen
  • tips and tricks voor beginnende hikers
  • Afvalvrij leven
  • reisfotografie
  • SEO en social media gebruik voor beginnende bloggers
  • fotoreportages en reisverhalen van een bepaalde bestemming

Ook kan er steeds een presentatie op maat gemaakt worden. Vraag gerust naar de mogelijkheden via wanderersblues[at]gmail.com of via het contactformulier.

Fotomateriaal van uw producten en/of bestemming worden steeds verzorgd door Jeroen, een professionele fotograaf die tevens 9 jaar ervaring in zowel de offline als online marketing- en communicatiesector heeft. Storyteller Marijke verzorgt de tekst met haar vlotte, maar kritische pen. Op een creatieve en ongedwongen manier proberen wij bepaalde merken of plaatsen in woorden en beelden te vertalen. Deze authenticiteit in combinatie met onze persoonlijke ervaringen met het product/dienst worden immers het meest gewaardeerd door ons lezerspubliek.

Wanderer’s Blues wil bezoekers dagelijks aansporen om er op uit te trekken. We willen anderen inspireren om de magie van de wereld te ontdekken, zowel dicht bij als ver weg. In een wondermooi landschap, een hartelijke ontmoeting, een sfeervolle stad of in een met liefde bereid gerecht zit zoveel geluk. De uitzonderlijke levenslust die voortkomt uit reizen, onderweg zijn, en uit het ontdekken en begrijpen van de wereld willen we via Wanderer’s Blues graag overbrengen.

Check onze Instagramfeed

Volg ons op Instagram